Zvon: Galaxy Note 3 va fi primul telefon cu Samsung S Orb

Despre Samsung S Orb am mai vorbit acum ceva timp iar la momentul respectiv se zvonea că aplicația este abia în beta și că Samsung face eforturi pentru a fi gata o dată cu lansarea lui Galaxy S4. Telefonul mai are puțin și intră pe piață, și deși aduce multe inovații și funcții noi la capitolul cameră foto, S Orb nu este una dintre ele.

AndroidGS a reușit să contacteze inginerul care le-a vândut primul pont, iar acesta a confirmat faptul că Note 3 va fi primul telefon cu S Orb, pentru ca apoi să îl primească și alte dispozitive. Acestea vor primi S Orb o dată cu update-ul de soft bazat pe Android Key Lime Pie, alături de alte bunătăți de pe Note 3.

Pentru cei ce nu știu, S Orb este răspunsul Samsung la Google PhotoSphere, o funcție care permite crearea unor fotografii la 360 grade care pot fi vizualizate în aceeași mod ca pe Street View și uploadarea lor pe Google+. Samsung se laudă că al lor S Orb va fi mai bun ca Photosphere și că va avea o mai bună integrare cu Facebook.

În afară de familia Nexus, LG Optimus G Pro este singurul telefon care oferă momentan o funcție asemănătoare, VR Panorama. Având în vedere că are ecranul 5.5 inch, este clar că Note 3 îi va fi competitor direct.

Read previous post:
3dmark
3DMark ajunge pe Android

Săptămâna trecută cunoscutul program de benchmarking pentru PC, 3DMark, și-a făcut apariția și pe Android. Aduce teste cross-platform, cu ajutorul...

Close