[Zvon] Android 4.3 și Nexus 4 alb se lansează pe 10 iunie

La Google I/O s-au anunțat o multitudine de lucruri și actualizări noi, însă nu s-a zis nimic de Android 4.3 și nici de noi dispozitive (cu excepția lui Galaxy S4 ‘Nexus’). Dar asta nu înseamnă că nu vine sau că avem foarte mult de așteptat, ci doar că au fost lăsate pe afară. De ce ar face Google asta? Se pare că au vrut să demonstreze că pot updata Android-ul fără să ridice și numărul versiunii.

Toate serviciile majore au primit update: chat, maps, search, și chiar au fost aduse unele noi, precum Play Games. Se pare că o mare parte din actualizările pentru Android vor veni de acum încolo ca actualizări la Google Services. Și ăsta e un lucru bun, pentru că toată lumea va beneficia de ele, indiferent ce telefon are, de la ce producător, sau cu ce versiune de Android.

Nexus 4 alb

Trebuie notat că doar spatele e alb, fața telefonului rămânând neagră.

Iar acum, știrea propriuzisă: AndroidandMe ne spun că au pus mâna pe un Nexus 4 alb, care deși nu aduce nimic în plus pe partea hardware și nu este modificat cu nimic  față de varianta normală (exceptând culoarea, evident), va intra la vânzare în Play Store la data de 10 iunie și va fi acompaniat de Android 4.3.

Nu știm încă ce modificări aduce Android 4.3, însă sunt probabil minore. Știm că va suporta Bluetooth Smart, care va consuma mai puțină energie, și probabil OpenGL ES 3.0, dar asta e o incertitudine. În orice caz, mai e mai puțin de o lună până vom afla.

Citeşte şi:

Read previous post:
fieldtrip
Field Trip a fost actualizată cu suport pentru 80 țări, printre care și România

Field Trip este o aplicație Google care nu este foarte populară, dar acest lucru este pe cale să se schimbe...

Close