Tutoriale

Vrei noua interfață Facebook? Urmează pașii de mai jos!

Se știe de ceva timp că Facebook lucrează la o nouă interfață a aplicației de Android. Un design mai plat și mai plăcut, complet scris de la 0. Până acum doar câțiva norocoși au avut parte de noua interfață, fiind controlată din serverele celor de la Facebook și nu din aplicație.

Root, Custom Recovery si Custom Kernel pentru Galaxy S Advance i9070

În acest tutorial vă vom vedea cum rootăm un Galaxy S Advance și cum îi punem un custom recovery și custom ROM. Tutorialul va fi mai scurt și mai concis decât cel pentru instalarea Jelly Bean datorită faptului că nu mai am telefonul ca să mă pot juca cu el și testa diverse lucruri. Așadar să trecem la treabă.

Cum instalezi manual Jelly Bean pe Samsung Galaxy S Advance (i9070)

Dat fiind numărul foarte mare de utilizatori care se intreabă când primesc update la Jelly Bean și ce face Samsung de nu le mai updatează odată, ne-am hotărât să facem un tutorial pas cu pas în care explicăm cum să faci manual update la versiunea oficială de Jelly Bean 4.1.2.

Cum să activezi noua interfață GMail (pentru desktop)

Știm că într-un viitor apropiat aplicația GMail, împreună cu varianta desktop, vor primi un update seminficativ. Cel mai important lucru este aranjarea mail-urilor în categorii, făcând căsuța mult mai liberă și mai organizată. Interfața pentru desktop poate fi activată deja, și este foarte simplu. Trebuie doar să dai click pe rotița de setări din dreapta sus, iar apoi pe Configure Inbox. 

Alte două metode de a instala Facebook Home pe dispozitive necompatibile

Tocmai am scris despre cum să instalezi Facebook Home pe orice telefon, însă metoda propusă e destul de dificilă și necesită root. Și pe deasupra, se pare că nu funcționează pentru toată lumea. Din fericire au mai apărut două metode mult mai simple și pentru care nu e nevoie de root, având apk-ul modificat.

Instalează Facebook Home pe orice telefon

Facebook Home tocmai a fost lansat, însă are o mică problemă: poate fi instalat numai pe câteva dispozitive. Sunt sigur că sunteți mulți care vreți să-l încercați și nu aveți cum, așa că o să încerc să vă ajut.

[Tutorial] Accesează Google Play Music din România

Cu Google Play Music îți poți stoca 20 000 de melodii în cloud, poți sincroniza colecția de muzică din calculator sau telefon și poți accesa melodiile oricând, de pe orice dispozitiv, fără a fi nevoie să fie stocate pe acel dispozitiv. Singura condiție este să aibe acces la internet, desigur.

AirDroid sau cum să îți administrezi telefonul din browser

AirDroid este genul de aplicație foarte utilă dar care este folosită de prea puțină lume, cel puțin la noi. Dacă ar fi după mine, această aplicație sau o funcționalitate asemănătoare ar trebui inclusă în orice telefon. Cu ajutorul lui AirDrod putem administra telefonul sau tableta complet wireless. Asta include transfer de fișiere, trimitere sms-uri, instalări/dezinstalări de aplicații, adăugare de contacte, controlul muzicii și chiar al camerei foto și multe altele.