The Flintstones: Bedrock!

Cine nu a văzut desenele animate “The Flintstones”? Probabil că sunt puţini, dar şi cei care nu au văzut cred că cel puţin au auzit. Ei bine, cei de la Ludia Inc ne-au făcut o surpriză şi au scos jocul “The Flintstones: Bedrock!”(care păstrează originalitatea desenului animat).
Jocul începe cu o mică prezentare, suntem introduşi în poveste şi aflăm că o ploaie de meteoriţi distruge oraşul Bedrock. Povestea stârneşte pe alocuri amuzamentul, fie în prezentare atunci când Fred reuşeşte să scape nevătămat de meteoriţii mari care picau asupra oraşului, dar este lovit de o părticică mică de meteorit şi leşină; fie în urma dialogurile între persoanjele pe care le întâlnim în timpul jocului sau a animaţiilor haioase.

Fred pierde casa şi toată agoniseala în urmă ploii de meteoriţi şi pentru a-şi recupera familia trebuie să refacă locuinţa şi oraşul Bedrock (de exemplu la început trebuie să construiască un supermarket pentru a-şi putea cumpăra de ce are nevoie). Toată acţiunea este împărţită în episoade şi pentru fiecare treabă bine făcută suntem răsplătiţi cu “Gold” (acesta se poate şi cumpăra). Jocul este gratuit însă putem cumpăra articole cu preţul variind între 3.5 – 315 lei. Fiecare acţiune durează o anumită perioadă de timp, dar putem să executăm mai multe acţiuni în acelaşi timp.

Fred îşi împarte ziua între munca de la serviciu şi construirea casei pentru a o mulţumi pe Delma. Pentru ridicarea casei este necesară piatra, şi pentru aceasta este nevoie ca Fred să muncească pentru a o obţine.
Când apar primele roade la construirea casei nu trebuie să îl uităm pe prietenul lui Fred, Barney. Îl vom găzdui şi îl vom ajuta să îşi clădească locuinţa sa (la nevoie se cunoaşte prietenul).

În joc nu prea poţi să te “rătăceşti” fiindcă ai intructiuni la fiecare pas şi dacă nu ai timp să aştepţi pentru acţiunile care durează mai mult poţi să ieşi din joc şi să îţi vezi de treaba ta pentru că o să primeşti o notificare atunci când Fred sau alt personaj şi-a terminat lucrul de făcut.
Personajele care apar în joc sunt :  Fred, Wilma, Barney, Betty, Bamm-Bamm, Pebbles, Hoppy, Dino şi Baby-Puss.

Dacă ai văzut Flinstone (şi dacă nu ai văzut ) trebuie să îl încerci, chiar dacă la început poate să îţi pară plictisitor, acesta îţi va capta atenţia după ce vezi cum stă treaba.Este un joc la care trebuie să construieşti şi să vezi că totul creşte sub ochii tăi, dar în acelaşi timp este distractiv şi totodată interactiv cu utlizatorul. În plus putem să vedem ce fac şi alţi prieteni şi în ce stadiu se află cu reconstruirea oraşului.

Acestea fiind spuse va las să îl incercarti şi YABBA-DABBA-DOO.
Este necesar Android 4.0+

 

Read previous post:
imobiliare.ro
Imobiliare.ro vrea să revoluționeze procesul de căutare al unei locuințe cu noua aplicație mobilă

Site-ul imobiliare.ro, cel mai accesat portal de imobiliare din România, a lansat de curând aplicația de Android cu același nume,...

Close