Zvonuri

Zvon: Programul Nexus se apropie de final, urmează Android Silver

Primul zvon a apărut prin ianuarie și spunea că Google va încheia programul Nexus până în 2015. Acest zvon a fost confirmat ieri de The Information, care ne spune că succesorul acestuie este Android Silver . Scopul programului Nexus a fost să aducă dispozitive performante cu ultima versiune de Android la prețuri accesibile, oferind experiența Android pură, așa cum este ea în viziunea Google. 

Google lucrează la un update pentru camera foto cu suport pentru dezvoltatori

Se știe că în încercarea de a upgrada diferite aplicații cheie ale Androidului, Google distribuie frecvent diferite versiuni ale aplicațiilor în Play Store, astfel încât utilizatorii sa se bucure de acestea, fără a fi nevoiți  sa aștepte după operatorii de telefonie .

Nokia X aka ‘Normandy’ ar putea fi anunțat la MWC cu un preț de $110

Au apărut de mult timp zvonuri cum că Nokia lucrează la un telefon cu Android, iar cele mai recente dintre ele par cât de cât palpabile. Nokia X, cunoscut sub numele de cod Normandy va fi anunțat la MWC Barcelona, pe 24 februarie, și va intra la vânzare la un preț foarte competitiv, de $110. 

Samsung SM-G900S (posibil Galaxy S5?) iese la iveală cu ecran 2K și Android 4.4

Un nou telefon de la Samsung a apărut și este un posibil candidat pentru Galaxy S5, deși numele de cod nu pare a fi din aceeași serie. SM-G900S seamănă cu SM-G910, care este Galaxy Round. Să fie un Galaxy S5 curbat, sau pur și simplu un alt model?

Galaxy S5 nu va avea OIS (stabilizare optică)

Au apărut deja destule zvonuri legate de Samsung Galaxy S5, cum ar fi faptul că va avea cadru din metal și procesor pe 64 de biți, produs de Samsung. Ultimul zvon este în schimb o dezamăgire, și anume că viitorul flagship nu va avea funcția de stabilizare optică. 

[ZVON] Nexus 5 se lansează pe 14 octombrie alături de Android 4.4 Kitkat

A venit toamna și, exact ca anul trecut, ne aduce zvonuri peste zvonur despre următorul telefon Nexus. În mod sigur vor mai urma, așa că voi updata articolul acesta de fiecare dată când apare ceva nou. 

Primele semne despre LG G2

LG își promovează noul telefon printr-o reclamă reușită (cel puțin așa credem noi). Fără să facă referire la dispozitivele concurente, ideea este că pentru LG G2 noi suntem perfecți așa cum suntem. La fel ca în sloganul celor de Samsung pentru S4 (“Parte din viața ta”) și cei de la LG vor să ne convingă că este mai mult decât un telefon și că ne este ca un prieten care ne acceptă așa cum suntem.  

Google lucrează la o consolă cu Android

În cazul în care nebunia cu Microsoft și Sony și ale lor Xbox One și Playstation 4 nu era de ajuns, se pare că se mai pregătește cineva de a intra pe piața consolelor. Da, se aude că Google ar lucra la o consolă bazată pe Android, motivați fiind de succesul de care au dat dovadă alte console ieftine cu Android, ca Ouya sau Gamestick.

HTC One și telefoanele cu ediții Nexus

La Google I/O am văzut un lucru interesant, și anume un Samsung Galaxy S4 care oferă experiența Nexus. El deja se află la vânzare pe Play Store, și a reprezentat doar un prim pas, alți producători și dispozitive având să îi calce pe urme.

[Zvon] Android 4.3 și Nexus 4 alb se lansează pe 10 iunie

La Google I/O s-au anunțat o multitudine de lucruri și actualizări noi, însă nu s-a zis nimic de Android 4.3 și nici de noi dispozitive (cu excepția lui Galaxy S4 ‘Nexus’). Dar asta nu înseamnă că nu vine sau că avem foarte mult de așteptat, ci doar că au fost lăsate pe afară. De ce ar face Google asta? Se pare că au vrut să demonstreze că pot updata Android-ul fără să ridice și numărul versiunii.