Știri Android

Oricine poate intra într-un video chat Hangouts

Google Hangouts este un client de chat destul de popular care necesită un cont Google. Dar…sunt persoane care nu au cont de Google și drept urmare nu au cum să îl folosească. Grație unui anunț făcut de Google astăzi, va fi posibil să vorbim și cu cei care nu sunt în ograda lor. 

Google Photos 1.9 te ajută să eliberezi spațiul de pe telefon și permite ștergerea pozelor de pe SD Card

Ultimul update primit de Google Photos este concentrat pe eliberarea spațiului din telefon și repararea unor buguri cu cardurile SD. Acum se pot șterge fotografiile și videourile de pe card, iar dacă ele au backup în cloud avem și opțiunea de a le șterge pentru a elibera spațiul de pe telefon.

LinkedIn 4.0 vine cu cel mai mare update şi integrează Material Design

Pentru cei care folosesc aplicaţia LinkedIn probabil au observat faptul că design-ul era unul învechit. Vestea bună este că o dată cu ultimul update la versiunea 4.0 ne vom bucura de un design cu totul nou în care o să regăsim elemente de Material Design.

Maps 9.17 aduce navigarea offline și hărți mai mari

Google Maps este în curs de actualizare la versiunea 9.17 și vine cu câteva schimbări mari și foarte așteptate. În primul rând acum este posibil să folosim navigarea offline, nemaifiind necesar să fim conectați la internet. Pe lângă asta, zonele pe care le putem descărca sunt mult mai mari, având limita pusă la 2.5GB, putem căuta offline în zonele descărcate, posibilitatea de a măsura distanța, precum și o nouă secțiune cu contribuțiile tale.

Troieni si Adware în Android? Cât de real este pericolul?

Firma de securitate Lookout anunță că a descoperit trei viruși de tip Adware care își fac apariția în aplicațiile Android. Probabil ați citit deja de ei sau probabil veți citi cât de curând pe site-urile de specialitate, care vă vor face să credeți că Android-ul nu este un sistem sigur. Adevărul nu este chiar așa.

Amazon oferă 33 de aplicații și jocuri gratis de Halloween

Amazon a făcut un obicei să ofere pachete de aplicații gratis cu ocazia diferitelor evenimente. Ultimul are 33 de aplicații și jocuri iar scuza pentru el este Halloween-ul, chiar dacă nu toate aplicațiile au această temă.

SwiftKey 6.0 vine cu o droaie de îmbunătăţiri şi noutăţi

SwiftKey a lansat versiunea 6.0 în cadrul variantei Beta a aplicaţiei cu acelaşi nume. În varianta Beta vom putea să fim primii care încearcă noutăţile şi putem propune idei pentru îmbunătăţirea tastaturii. Cu ce vine SwiftKey 6.0?

Snapseed poate edita imagini RAW

Camerele telefoanelor sunt într-o evoluție continuă, unele dintre ele fiind chiar capabile să tragă imagini RAW. Eu sunt de mult în căutarea unui editor RAW pentru Android, și se pare că în sfârșit avem unul bun. Snapseed era deja unul dintre cele mai bune editoare foto pentru Android, iar versiunea 2.1 îi adaugă capabilitatea de a edita imagini RAW.

Facebook schimbă notificările mobile! Acum sunt personalizate şi expandate

Facebook schimbă tabul de notificări din aplicaţia mobilă începând din seara aceasta şi va oferi utilizatorilor de Android şi iOS din SUA noi opţiuni şi mai mult control asupra informaţiilor afişate. Pentru moment, noile modificări sunt disponibile numai în SUA, dar probabil vor apărea şi pentru noi în viitorul apropiat.

Moovit adaugă Timișoara și Sibiu în ultimul update

Moovit este una dintre cele mai bune aplicații de transport în comun, daca nu chiar cea mai bună. Cel mai recent update a adăugat suport pentru Sibiu și Timișoara, pe lângă bugfix-uri, optimizări, și un nou feature. Da, Google Maps face o treabă bună cu transportul în comun, dar Moovit este cu câțiva pași mai în față.