Sony Xperia Z are dată de lansare și reclame noi

Xperia Z, smartphone-ul de 5 inch cu camera de 13.1MP și rezistent la praf și apă al celor de la Sony a fost lansat în urmă cu aproximativ o săptămână în Japonia, cu promisiunea că lansarea în Europa va urma la scurt timp.

Și se pare că așa e, telefonul intrând la vânzare în Franța ieri, urmând să fie disponibil și în Germania începând cu 21 februarie.

Prețul pentru care se vinde în Franța este de €649, ceea ce este puțin sub 3000 RON. Destul de scump, dar prețul se justifică oarecum. Pentru banii ăștia primești un superb dispozitiv cu un ecran Full HD cu o densitate de 441PPI, procesor  quad-core Snapdragon S4 tractat la 1.5GHz, 2GB RAM și o cameră de 13.1MP cu senzor Exmor RS, care este printre cele mai bune de până acum. Telefonul mai are ceva ce lipsește la majoritatea telefoanelor, și anume un buton dedicat pentru camera foto. Sistemul de operare cu care va veni este Android Jelly Bean 4.1.2, fiind planificat un update la 4.2.

O altă caracteristică foarte interesantă a lui Sony Xperia Z este aceea că este foarte rezistent la praf și zgârieturi, în descrierea de pe GSM Arena scriind că ecranul este “Shatter proof and scratch-resistant“. Shatter proof ar însemna că ecranul este imposibil de spart, oare chiar așa să fie? Rămâne să vedem.

Alt lucru care mi-a atras atenția asupra acestui terminal este faptul că este rezistent la apă, funcționând fără probleme chiar la adâncimi de până la 1 metru, timp de 30 de minute.

Mai jos aveți prezentarea inițială de la CES 2013, iar după aceasta 2 noi promo-uri lansate în Japonia sub sloganul ‘Make Magic’, care pun accentul pe camera de 13.1MP.

‘Make Magic’ Xperia Z Promo

Nu sunt singurul pe care îl tentează  acest telefon, nu-i așa?

[Xperia Blog]

Citeşte şi:

Read previous post:
Cosmote 4G
Cosmote face saltul la 4G

Cosmote a precizat în cursul unei conferințe de azi că pâna la finele anului 2013 vor oferi o experiență completă...

Close