Santas Gifts – să-l ajutăm pe Moș Crăciun

Pentru că vine Crăciunul, ne-am gândit că e cel mai bun moment să vorbim despre un joc care are ca temă Crăciunul. Ideea jocului este că Moş Crăciun a pregătit toate cadourile şi le-a pus în sac că să poată pleca şi să le împartă.
Problema apare atunci când află că sacul s-a rupt şi au început să cadă cadourile şi omuleţii din turtă dulce. Ceea ce trebuie să facem noi este să prindem cât mai mult astfel încât să nu pierdem nici o jucărie. În cazul în care ne scapă un cadou, Moşul se supără şi jocul se termină. Până aici pare uşor(mai ales că la început nu vin foarte multe cadouri şi viteza este mică), dar pentru că nu toţi copii sunt cuminţi, Moşul are pregătit pentru ei bile negre care explodează (acestea cad în acelaşi timp cu cadourile).

Trebuie să avem grija să le evităm.
Trebuie spus că fundalul sonor este unul plăcut şi jucatul devine unul relaxant. Dacă cineva crede că a reuşit să salveze un număr mare de cadouri poate să arate şi altor prieteni pentru că există şi clasament online.
Va urăm spor la salvat cadourile Moşului 🙂
Necesită Android 2.3+

Cadourile lui Mos Craciun
  • Cadourile lui Mos Craciun Screenshot
  • Cadourile lui Mos Craciun Screenshot
  • Cadourile lui Mos Craciun Screenshot
  • Cadourile lui Mos Craciun Screenshot
  • Cadourile lui Mos Craciun Screenshot
  • Andrei Cristian

    Foarte tare jocul,recomand!

Read previous post:
nokia_here_maps_beta
HERE Maps ajunge în Google Play

După despărțirea de Microsoft, Nokia s-a apucat de aplicații Android, rezultatul fiind Z Launcher și HERE Maps. HERE este o alternativă la Google...

Close