Samsung SM-G900S (posibil Galaxy S5?) iese la iveală cu ecran 2K și Android 4.4

Un nou telefon de la Samsung a apărut și este un posibil candidat pentru Galaxy S5, deși numele de cod nu pare a fi din aceeași serie. SM-G900S seamănă cu SM-G910, care este Galaxy Round. Să fie un Galaxy S5 curbat, sau pur și simplu un alt model?Samsung-Galaxy-S5

 

Este prea devreme să vorbim de un urmaș al lui Galaxy Round, iar Galaxy S5 va fi lansat la începutul anului viitor, fiind așteptată o prezentare chiar în ianuarie, deci este posibil să fie acesta.

În orice caz, SM-G900S ne aduce ceva nou, dar care nu prea este necesar, și anume un ecran cu o rezoluție de 2560 x 1440. Puteți să o numiți 2K, 2K HD, Quad HD, QHD sau cum vreți voi, mie mi se pare puțin cam mult pentru un telefon. Adică o să am o rezoluție mai mare decât am la monitor sau la televizor pe un dispozitiv pe care îl țin în mână? Aș prefera să se concentreze pe baterie și nu pe ecran, Full HD este destul, cel puțin pentru dispozitvele cu o diagonală de 5-6 inch.

SM-G900S

Din nefericire nu va fi primul telefon care să fie lansat cu această rezoluție , Vivo Xplay 3S va avea această onoare și va fi lansat pe 12 decembrie.

Procesorul de pe acest mini-cinema este un Snapdragon 800 @ 2.4GHz cu Adreno 330, actualul vârf de gamă. Urmașul său, Snapdragon 805, va intra în producție prin februarie, ceea ce este prea târziu pentru Galaxy S5. Alte zvonuri legate de Galaxy S5 fac referire la un cadru de metal, procesor cu opt nuclee și 64 biți Exynos 6, și 4GB RAM.

[GFXBench]

Citeşte şi:

Read previous post:
find-5-white
Oppo Find 5 este doar 300 euro și are livrare gratuită în România

Cu ocazia Black Friday Oppo a făcut o reducere de 100 euro la telefonul Find 5. Pentru cei ce nu...

Close