Google Photos 1.9 te ajută să eliberezi spațiul de pe telefon și permite ștergerea pozelor de pe SD Card

Ultimul update primit de Google Photos este concentrat pe eliberarea spațiului din telefon și repararea unor buguri cu cardurile SD. Acum se pot șterge fotografiile și videourile de pe card, iar dacă ele au backup în cloud avem și opțiunea de a le șterge pentru a elibera spațiul de pe telefon.

google_photos_update

Până acum opțiunea cu eliberarea spațiului apărea doar dacă dispozitivul era aproape plin. Eu am șters 203 fotografii și filmări, și am eliberat aproape 1GB doar prin asta. Toate fișierele pot fi accesate apoi din cloud, deci nu se pierde nimic. Doar că…nu mai ocupă spațiu pe telefon.

Un alt update legat de Google Photos, dar pentru versiunea Web de data asta, este faptul că acum permite compresarea pozelor și videourilor salvate la dimensiunea originală în High Quality. Pentru cei ce nu știu, la backup există două opțiuni. Prima salvează pozele în calitatea originală, având o dimensiune mai mare, cea de-a doua le compresează cu o pierdere minimă de calitate. Singura chestie e că spațiul este limitat dacă vrem calitatea originală.

Acum, putem să le convertim și să salvăm spațiu. Pentru asta, intri în setări pe photos.google.com, apoi Recover Storage, și Compress. Ne mai cere o confirmare și ne spune că o să dureze chiar și o oră.

Puteți să descărcați APK-ul de pe APK Mirror, sau să așteptați update-ul prin Play Store.

Price: Free
Read previous post:
LinkedIn
LinkedIn 4.0 vine cu cel mai mare update şi integrează Material Design

Pentru cei care folosesc aplicaţia LinkedIn probabil au observat faptul că design-ul era unul învechit. Vestea bună este că o...

Close