Google lucrează la o consolă cu Android

În cazul în care nebunia cu Microsoft și Sony și ale lor Xbox One și Playstation 4 nu era de ajuns, se pare că se mai pregătește cineva de a intra pe piața consolelor. Da, se aude că Google ar lucra la o consolă bazată pe Android, motivați fiind de succesul de care au dat dovadă alte console ieftine cu Android, ca Ouya sau Gamestick.

Eu nu țin minte să fi avut foarte mare succes aceste console, cel puțin nu atât de mult încât să atragă atenția gigantului. Ouya a avut o campanie pe Kickstarter incredibil de bună, însă lucrurile s-au domolit după aceea, consola fiind chiar blamată pentru performanțele slabe. Aș spune că nici cea făcută de Google nu va rupe gura târgului la capitolul performanță și în niciun caz nu va fi la nivelul noilor Xbox One și Playstation 4, în ciuda faptului că jocurile și hardware-ul pentru dispozitive mobile evoluează foarte repede.

Același raport ne spune probabil și motivul adevărat al creării acestei console, și anume: Google crede că Apple vrea să facă gamingul o parte măricică a noilor update-uri la Apple TV. Și desigur, Google vrea să fie cu un pas în fața lui Apple. Asta parcă pare mai credibil, nu?

În fine, vom vedea ce se întâmplă. Până la urmă avem deja Android pe televizoare, deci de ce nu…

[Kotaku]

Citeşte şi:

Read previous post:
i9070root
Cum instalezi manual Jelly Bean pe Samsung Galaxy S Advance (i9070)

Dat fiind numărul foarte mare de utilizatori care se intreabă când primesc update la Jelly Bean și ce face Samsung...

Close