Galaxy S5 nu va avea OIS (stabilizare optică)

Au apărut deja destule zvonuri legate de Samsung Galaxy S5, cum ar fi faptul că va avea cadru din metal și procesor pe 64 de biți, produs de Samsung. Ultimul zvon este în schimb o dezamăgire, și anume că viitorul flagship nu va avea funcția de stabilizare optică. 

Chiar și Galaxy Note 3 ar fi trebuit să aibe OIS, dar nu a fost să fie și vina a picat pe faptul că a fost o lipsă de ofertă și că furnizorii nu ar fi făcut față cererii. Samsung testează camere cu OIS în prezent, și anume una de 13MP și una de 16MP. Ele ar fi dezvoltate chiar pentru linia Galaxy, însă până acum nu au ajuns în niciun model și s-ar putea să nu ajungă. Telefoanele HTC și LG au camere cu OIS și chiar pot spune că cea din Nexus 5 face o diferență.

Sunt două motive pentru care s-ar putea să nu apară. În primul rând camerele cu stabilizare optică sunt mai măricele decât cele normale și s-ar putea să nu încapă în Galaxy S5. În al doilea rând furnizorii s-ar putea să nu facă față cererii, având în vedere că telefoanele din seria Galaxy S se vând cu milioanele și că Galaxay S5 se va lansa destul de repede, în primăvară.

Luați aminte însă că acestea sunt doar zvonuri și că pot fi false. Eu unul sper să fie false și că Samsung va aduce camere cu OIS. În caz contrar, ar trebui să aducă alte inovații în domeniul senzorilor optici pentru a se revanșa.

[GSM Arena]

Citeşte şi:

Read previous post:
motorola_project_ara3
Un nou parteneriat dintre Motorola și 3D Systems aduce Project Ara mai aproape

Sunt sigur că vă amintiți de Project Ara, telefonul modular, nu-i așa? Ei bine, de săptămâna asta telefonul este puțin...

Close