Download

LinkedIn 4.0 vine cu cel mai mare update şi integrează Material Design

Pentru cei care folosesc aplicaţia LinkedIn probabil au observat faptul că design-ul era unul învechit. Vestea bună este că o dată cu ultimul update la versiunea 4.0 ne vom bucura de un design cu totul nou în care o să regăsim elemente de Material Design.

[Download] Facebook Messenger primește o revizie completă, renunță la suportul pentru SMS

Aplicația de mesagerie pentru Android a celor de la Facebook a ajuns la versiunea 3, iar cu ocazia asta se pare că a fost refăcută complet. Iar în timp ce Google anunță că Hangouts primește suport pentru SMS, Facebook ne spune că renunță la el, pe motiv că nu a fost adoptat cum se așteptau ei. Aplicația nu este disponibilă prin Play Store decât pentru câțiva norocoși, așa că vedeți mai jos pentru linkul de download.

[Download] Camera de pe Moto X

Nu se mai termină leak-urile cu Moto X. Cel mai nou însă este și ceva util: aplicația pentru cameră. Interfața este minimalistă și seamănă cu Camera de pe Android-ul nemodificat. Am testat-o și merge foarte bine, mai puțin gestul de lansare a camerei prin smucirea încheieturii și modurile Panorama, HDR și Slow Motion.

Download Live Wallpaper Sun Beam

Când a fost lansat Android ICS a venit cu un Live Wallpaper numit Phase Beam. Acum HTC One și Samsung Galaxy S4 au fost lansate în ediții Google, cu Android AOSP. Ele vin cu o variație a acestui wallpaper, pe roșu. Este intitulat Sun Beam și poate fi descărcat de mai jos.

Android 4.2.2 pentru Galaxy S3 – versiune de test

Samsung a spus că va aduce Android 4.2.2 pe Galaxy S3 cândva după lansarea lui Galaxy S4, și se pare că se țin de cuvând de data asta. Update-ul oficial este așteptat în luna iunie, dar cei de la Sammobile au pus deja mâna pe o versiune de test. Haideți să vedem ce aduce nou.

Descarcă ultima versiune de S-Voice din Galaxy S4

Pe lângă noile imagini de fundal și sunete de apel de pe Galaxy S4 și-a făcut apariția și ultima versiune de S-Voice. Toată lumea cunoaște aplicația, fiind răspunsul lui Samsung la Siri al celor de la Apple. Noua versiune arată puțin diferit și sperăm că este îmbunătățită și mai inteligentă.

Imagini de fundal și tonuri de apel de pe Galaxy S4

Deși mai este mai mult de o lună până ce Galaxy S4 va fi disponibil în magazine, Sammobile a pus mâna pe câteva imagini de fundal și tonuri de apel de pe noul telefon. Wallpaper-urile sunt bine alese și vor scoate în evidența ecranul SuperAMOLED al telefonului, iar sunetele sunt, după cum ne-a obișnuit Samsung de la S3 încoace, inspirate din natură. 

Download: Wallpaper-uri de pe HTC One

Pentru cei care vor un wallpaper nou, puteți alege unul din cele 18 care vin cu Sense 5 pe noul HTC One. Un membru XDA-Developers a reușit să pună mâna pe ele la un eveniment HTC din Italia și le-a făcut disponibile pentru toată lumea. Vizitați forumul xda pentru download. [XDA-Developers]