Droid Zone îşi propune să te țină la zi cu ultimele știri și apariții din lumea Android, dorind în același timp să realizeze o înţelegere şi o utilizare cât mai bună a sistemului de operare.

Iniţial am căutat site-uri care să ne ajute în găsirea de aplicaţii utile, ca să nu încercăm toate aplicaţiile şi să pierdem timp. Întrucât am găsit foarte puţine şi acelea  ori nu erau actualizate ori nu aveau  aplicaţiile catalogate şi trebuia să căutăm în zeci de pagini, ne-am hotărât să realizăm un site în care să prezentăm Android-ul astfel încât să îl înţeleagă şi cei noi iniţiaţi cât şi cei care îl cunosc/folosesc deja.

Pentru început, site-ul va avea o rubrică de ştiri în care veți găsi ultimele noutăți și zvonuri, o rubrică de jocuri în care o să fie prezentate jocurile ce merită încercate, şi o rubrică de aplicaţii în care vom recomanda aplicaţii utile pentru orice telefon cu Android, dar şi aplicaţii noi sau mai puțin cunoscute care merită încercate. De asemenea încercăm să promovăm și să susținem developerii autohtoni.

Vrem ca acest site să fie cât mai bun dar în acelaşi timp cât mai prietenos cu citiorul și să fie pe înţelesul tuturor. Vom încerca să creăm şi o categorie de termeni şi tutoriale explicate, astfel încât oricine are un dispozitiv cu Android să îl poată folosi la capacitate maximă.
Nu căutăm să ne pierdem în detalii, vom prezenţa succint, doar esenţialul şi vom încerca să vă ţinem la curent cu cele mai importante lucruri din lumea Android.

Suntem bucuroşi să primin orice comentariu sau idee despre site, iar dacă cunoașteți vreo aplicație sau joc care credeți că nu a primit destulă atenție, ni le puteți trimite folosind pagina de contact.

Am pornit ca o pasiune şi aşa vrem să continuăm.