CyanogenMod 10.1.0 lansat în varianta finală și ce urmează

Într-un final CyanogenMod a fost lansat în varianta stabilă, dar asta nu înseamnă că se oprește development-ul, echipa anunțând noi proiecte și funcții. Nightly-urile continuă, având acum implementat modul Privacy Guard pentru fiecare aplicație în parte. Echipa lucrează de asemenea și la îmbunătățirea camerei prin introducerea de noi funcții și la introducerea unor mesaje securizate.

CyanogenMod 10.1.0 poate fi instalat pe toate dispozitivele care au primit și Release Canditate și poate fi downloadat de aici. Pentru cei care vor să îl încerce dar nu știu dacă dispozitivul este suportat sau care este numele lui de cod, această pagină vă vine în ajutor.

Mini-camera Tile

O altă nouă funcție la care lucrează este camera tile, și chiar au demonstrat-o într-un video. Aceasta adaugă un nou tile la meniul de setări, care permite o fotografiere rapidă, fără a intra în aplicația prorpiu-zisă. Un apăsare pe tile va activa camera și modul preview, iar orice altă apăsare consecutivă va face o poză, folosind autofocus. Pentru a o închide trebuie doar să închidem notificările.

Video HDR + Shutter Speed

Se lucrează de asemenea la implementarea modului HDR pentru filmări video, iar apoi la introducerea unui mod care să controleze viteza declanșatorului. Momentan modul HDR pentru video este disponibil doar pentru familia HTC One și Xperia Z.

Mesaje Securizate

Ultimul lucru anunțat de un dezvoltator este introducerea mesajelor securizate între dispozitivele care rulează CyanogenMod. Mesajele vor fi trimise prin conexiunea de date sau internet și nu vor putea fi interceptate. Dacă interlocutorul nu are CyanogenMod vor fi trimise ca mesaje sms normale. Din ce se pare, funcționalitatea va fi asemănătoare cu cea oferită de iMessage.

Citeşte şi:

  • PheonixRO

    Merge pe Galaxy S Advance?

    • Adi

      Din cate stiu nu este suportat oficial. Sigur gasesti o versiune pe XDA, dar nu garantez ca va merge fara cusur.

Read previous post:
ArcNote
ArcNote – mai mult decât o simplă poză

S-a întâmplat să vreți să faceți o poză la un curs și nu găseați un unghi bun sau vroiați să...

Close