Jocuri Android

Ultimul update Google Play Games ne permite să înregistrăm jocurile

Probabil că multora ni s-a întâmplat să vrem să înregistrăm o parte dintr-un joc în care ne-am descurcat foarte bine şi modeşti fiind am vrut să le arătăm şi prietenilor.

Reduceri de Halloween la jocuri si aplicaţii

Ieri am vorbit despre surpriza celor de la Amazon care au oferit 33 de jocuri şi aplicaţii gratis. Era de aşteptat să mai apară şi alte aplicaţii sau jocuri care să fie reduse cu ocazia sărbătorii de Halloween şi se pare că nu ne-am înşelat.

Amazon oferă 33 de aplicații și jocuri gratis de Halloween

Amazon a făcut un obicei să ofere pachete de aplicații gratis cu ocazia diferitelor evenimente. Ultimul are 33 de aplicații și jocuri iar scuza pentru el este Halloween-ul, chiar dacă nu toate aplicațiile au această temă.

Bloodthirsty

Bloodthirsty este un joc în stilul “Flappy Bird” , însă cu ceva comenzi în plus. Trebuie să-l ajuţi pe Jacob vârcolacul să supravieţuiască cât mai mult în pădurea bântuită pentru a ajunge la scoruri mari. Avem 3 comenzi pe care putem să le folosim în timpul jocului:

Găseşte Cuvântul : Anagrame

Câte cuvinte poţi forma cu un grup de litere? Asta e ideea principală a jocului “Găseşte Cuvântul : Anagrame”. Un joc interactiv, cu o grafică simplă şi care vă va capta atenţia.

Santas Gifts – să-l ajutăm pe Moș Crăciun

Pentru că vine Crăciunul, ne-am gândit că e cel mai bun moment să vorbim despre un joc care are ca temă Crăciunul. Ideea jocului este că Moş Crăciun a pregătit toate cadourile şi le-a pus în sac că să poată pleca şi să le împartă.

World of Tanks Blitz este disponibil pe Android

Sunt sigur că ați auzit de World of Tanks, și dacă nu îl jucați, sigur aveți prieteni care o fac. Ei bine, avem vești bune: de acum vă puteți da cu tancul și de pe dispozitivele Android. World of Tanks Blitz a fost lansat pe iOS mai devreme anul acesta, și a venit momentul să primim și o variantă de Android.

Daddy Long Legs – câtă răbdare aveţi ?

Un nou joc care ne arată că pentru a putea fi popular nu trebuie să fie neapărat de dimensiuni mari, o grafică bună şi multă acţiunea este Daddy Long Legs. Pentru a vă face o părere iniţială vă spunem că seamănă cu jocul QWOP (unul destul de cunoscut).

The Flintstones: Bedrock!

Cine nu a văzut desenele animate “The Flintstones”? Probabil că sunt puţini, dar şi cei care nu au văzut cred că cel puţin au auzit. Ei bine, cei de la Ludia Inc ne-au făcut o surpriză şi au scos jocul “The Flintstones: Bedrock!”(care păstrează originalitatea desenului animat). Jocul începe cu o mică prezentare, suntem introduşi în poveste şi aflăm că o ploaie de meteoriţi distruge oraşul Bedrock.

The Wolf Among Us s-a lansat pe Play Store și este gratuit

The Wolf Among Us a venit pe Google Play după ce a fost o perioadă exclusiv pe Amazon App Store. Jocul este creat de Telltale Games, cei care au creat și seria The Walking Dead. Ca și aceasta, The Wolf Among Us este un joc episodic, din care primul episod este disponibil gratuit. Următoarele episoade pot fi cumpărate direct din aplicație.