Aplicații și Jocuri

Google Photos 1.9 te ajută să eliberezi spațiul de pe telefon și permite ștergerea pozelor de pe SD Card

Ultimul update primit de Google Photos este concentrat pe eliberarea spațiului din telefon și repararea unor buguri cu cardurile SD. Acum se pot șterge fotografiile și videourile de pe card, iar dacă ele au backup în cloud avem și opțiunea de a le șterge pentru a elibera spațiul de pe telefon.

LinkedIn 4.0 vine cu cel mai mare update şi integrează Material Design

Pentru cei care folosesc aplicaţia LinkedIn probabil au observat faptul că design-ul era unul învechit. Vestea bună este că o dată cu ultimul update la versiunea 4.0 ne vom bucura de un design cu totul nou în care o să regăsim elemente de Material Design.

Maps 9.17 aduce navigarea offline și hărți mai mari

Google Maps este în curs de actualizare la versiunea 9.17 și vine cu câteva schimbări mari și foarte așteptate. În primul rând acum este posibil să folosim navigarea offline, nemaifiind necesar să fim conectați la internet. Pe lângă asta, zonele pe care le putem descărca sunt mult mai mari, având limita pusă la 2.5GB, putem căuta offline în zonele descărcate, posibilitatea de a măsura distanța, precum și o nouă secțiune cu contribuțiile tale.

Ultimul update Google Play Games ne permite să înregistrăm jocurile

Probabil că multora ni s-a întâmplat să vrem să înregistrăm o parte dintr-un joc în care ne-am descurcat foarte bine şi modeşti fiind am vrut să le arătăm şi prietenilor.

Reduceri de Halloween la jocuri si aplicaţii

Ieri am vorbit despre surpriza celor de la Amazon care au oferit 33 de jocuri şi aplicaţii gratis. Era de aşteptat să mai apară şi alte aplicaţii sau jocuri care să fie reduse cu ocazia sărbătorii de Halloween şi se pare că nu ne-am înşelat.

Amazon oferă 33 de aplicații și jocuri gratis de Halloween

Amazon a făcut un obicei să ofere pachete de aplicații gratis cu ocazia diferitelor evenimente. Ultimul are 33 de aplicații și jocuri iar scuza pentru el este Halloween-ul, chiar dacă nu toate aplicațiile au această temă.

SwiftKey 6.0 vine cu o droaie de îmbunătăţiri şi noutăţi

SwiftKey a lansat versiunea 6.0 în cadrul variantei Beta a aplicaţiei cu acelaşi nume. În varianta Beta vom putea să fim primii care încearcă noutăţile şi putem propune idei pentru îmbunătăţirea tastaturii. Cu ce vine SwiftKey 6.0?

Snapseed poate edita imagini RAW

Camerele telefoanelor sunt într-o evoluție continuă, unele dintre ele fiind chiar capabile să tragă imagini RAW. Eu sunt de mult în căutarea unui editor RAW pentru Android, și se pare că în sfârșit avem unul bun. Snapseed era deja unul dintre cele mai bune editoare foto pentru Android, iar versiunea 2.1 îi adaugă capabilitatea de a edita imagini RAW.

Cum dezactivam trimiterea locaţiei către aplicaţii care nu au nevoie de aceasta ?

Ştim cu toţii că Google stochează informaţii despre locaţia noastră/traseul nostru într-o zi. Avem posibilitatea să vedem şi noi istoricul şi să oprim această urmărire cel puţin teoretic. Dar câţi ne-am întrebat pentru ce au unele aplicaţii nevoie de locaţia noastră atunci când vrem să le instalam. Vrând să instalăm aplicaţia îi oferim permisiunea sau de multe ori nici nu mai suntem atenţi ce permisiuni ne sunt cerute.

Instagram a lansat Boomerang în Play Store

Cei de la Instagram au lansat o nouă aplicaţie de curând, numită Boomerang. Şi ceea ce face este să…îţi transforme video-urile în bumeranguri! Adică înregistrează un video scurt pe care îl redă normal şi înapoi.